Katalogtjenesten til Mediahuset Nova AS holder et høyt nivå

“Katalogtjenesten til Mediahuset Nova AS holder et høyt nivå”

Katalogtjenesten til Mediahuset Nova AS holder et høyt nivå
Med sitt søkefelt på de største nettsidene i Norge gir de alle muligheten til å finne ditt firma eller deres organisasjon, uansett om de søker på navn, relevante søkeord eller bransje.

Mediahuset Nova AS er en suksesshistorie i katalog bransjen. Evnen til å fokusere på kundenes behov, bransjens bredeste markedsføring kombinert med strenge avtalekrav har medført fornøyde kunder. Mens mange aktører i bransjen mottar svært mange klager og enda noen bedriver svindel er det godt å se at en aktør satser friskt. Det finnes mange kataloger i forskjellige sjangre, men produktet som Mediahuset Nova AS Telefonkatalogen.biz har å tilby, er det ingenting å klage på. Søkefeltet deres finner du på de aller største nettsidene, de fleste lokalavisene og de mest seriøse søkemotorene i Norge. Det er en bragd at søkefeltet dukker opp på 95 prosent av alle lokalaviser på nett. Slik blir også lokale bedrifters interesser ivaretatt lokalt og nasjonalt.
Med gode og relevante søkeord på deres oppføring er det flere som finner dere raskere, om de søker både med enkeltord, eller setninger som de fleste bruker å gjøre på søkemotorer. På telefonkatalogen.biz sine sider kan du få tips om effektiv søking, og trenger du hjelp med gode søkeord kan du kontakte Mediahuset Novas kundeservice:

  • Kundeservice tilgjengelig på mail fra kl. 09.00- 21.00 alle hverdager.
  • Har du andre spørsmål, kan henvendelser besvares på telefon 815 35 082, eller pr. e-post til: post(a)telefonkatalogen.biz.

 

“Katalogtjenesten til Mediahuset Nova AS holder et høyt nivå”

Mediahuset Nova AS Telefonkatalogen.biz

This entry was posted in mediahuset-nova-as, svindel, telefonkatalogen.biz, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a comment